EMT ENERGIZING MASK TECHNOLOGY

Hand i hand med BEAUTY ANGEL LJUSET

EMT ENERGIZING MASK TECHNOLOGY

EMT-maskerna är en perfekt kombination av ett innovativt preparat och en aktiv Beauty Angel Ljus-behandling. Det resulterande behandlingskonceptet ger fantastiska resultat och exceptionell behandlingseffektivitet.

green-tea

Green Tea – Rengörande

Använd i samband med:

 • Acne, oren hy
 • Förstorade porer
 • Ojämn hudton/pigmentfläckar

Ett utvecklat hudvårdsfenomen som använder en unik Green Tea-mask som stärker huden och samtidigt reglerar åtskillnaden av oljor. Green Tea förhindrar tidiga tecken på åldrande och definierar hudens struktur. Med detta skyddslager minimeras förstorade porer, acne reduceras och produkten bidrar samtidigt till att reparera huden genom att åtgärda ojämn hudton och mörkare pigmentering.

cherry-blossom

Cherry Blossom – Lugnande och Lindrande

Används i samband med:

 • Ömtålig hud
 • Irriterad hud

I Japan har man i århundraden hyllat Cherry Blossom för dess rena skönhet och utsökta doft. Den är det bästa exemplet på skörhet och renhet. Cherry Blossom-maskens extrakt tillför fukt och får huden att se mjuk och smidig ut. Antioxidanter skyddar mot för tidigt åldrande och skadlig miljöpåverkan.

deep-sea

Deep Sea – Fuktgivande

Används i samband med:

 • Torr hud
 • Ojämn hudton

En oas av fukt för torr, stressad och trött hud. Algextrakt återfuktar huden och skyddar den mot skadliga föroreningar. Förbättrad med en utfyllande formel som tillför törstig hud optimala doser fukt. Deep Sea Water-extrakt som har en fantastisk fuktgivande effekt. Produkten bidrar också till att reducera trött och ojämn hy. Den tunna, lätta konsistensen absorberas omedelbart, vilket ger en dramatisk ökning av fuktigheten, särskilt i de områden där huden behöver det mest. Efteråt kommer huden att vara fuktig och strålande.

hyarulon

Hyaluron – Fuktgivande

Används i samband med:

 • Torr hud

Hydra-Soothing Moisturizing (hyaluronsyra) Bio Cellulose/Silkesmask tillför huden fuktgivande, vårdande och skyddande extrakt. Hyaluronsyran kan förbättra tillståndet för rynkor och uttorkad hud; den håller kvar vattnet i huden för att bevara kollagenens fuktighet, och ger samtidigt huden ett ungdomligt utseende.

q10

Q10 & Kaviar Anti-aging

Används i samband med:

 • Reducering av fina linjer och rynkor
 • Mer elasticitet

Q-10 & Caviar Nourishing Mask är designad för att väcka din huds naturliga skönhet för att bevara dess elasticitet och återställa dess strålande glöd. Koenzymet Q10, även kallat Ubiquinone, är en viktig komponent för våra celler, som främjar energiproduktionen. Koensymet Q10 blir mindre aktivt med åldern, men med denna genomgripande och extremt effektiva anti-aging-mask blir hudens livsbalans inte bara återställd – den bidrar även till att reducera tydliga tecken på åldrande. För en friskare och yngre hud nu och i framtiden – du har inte råd att låta bli!

collagen

Collagen – Anti-Aging

Används i samband med:

 • Reducering av fina linjer och rynkor
 • Torr hud

Ta på denna lyxiga Collagen Bio Cellulose/Silkesmask och tillför huden koncentrerade fuktgivande egenskaper. Collagen Bio Cellulose/Silkesmask fräschar upp och minimerar uppkomsten av trött hud, och bidrar till att reducera fina linjer och rynkor för en jämn och felfri hy. Det rika innehållet av aktiva ingredienser återfuktar omedelbart torr och trött hud samtidigt som den har anti-aging-effekt. Huden återupplivas och känns mjuk och slät.

Ta emot ett gratis informationspaket

Klicka på länken nedan och fyll i fälten så skickar vi dig ett gratis och intet förpliktigande informationspaket.

ba-kasse

KLICKA HÄR