BEAUTY ANGEL C28 ´RELAX´

28 Beauty Angel Ljusrör, ergonomiskt läge och den nyaste Beauty Angel-tekniken i en skräddarsydd outfit.

Beauty Angel C28 ´RELAX´

Beauty Angel Ljus stimulerar bindväven och ökar kollagen-, elastin- och hyaluronproduktionen. Det är ett naturligt och effektivt sätt att få vacker hud på.

Många faktorer, som ex. vädret, anstränger dagligen din hud. Beauty Angel Ljuset ger dig en mjuk, fuktig och vacker hud året runt. Vi vet att kroppens energi och humör påverkas av ljus. Beauty Angel Ljuset är ett energigivande och positivt ljus som får dig på bra humör även under den mörka årstiden. Beauty Angel Ljuset ger dig samtidigt en behaglig värme i hela kroppen. Med Beauty Angel får du omedelbara resultat. Du märker och ser effekten efter några få dagar.

Beauty Angel C28 “RELAX” är Beauty Angel Ljus för hela kroppen.

Innehavaren Winnie behandlar med Beauty Angel C28 RELAX

”Jag fick min första Beauty Angel C-28 ”RELAX” för ca 5 år sedan. Den blev en stor framgång, och mina kunder uppskattade behandlingen så mycket att jag ett år senare fick min andra Beauty Angel.

Denna gång valde jag Beauty Angel CHP ”CHAIR”, som arbetar med ansikte, överkropp och händer. Nu har jag fått min tredje Beauty Angel, och har valt den nya Beauty Angel ELT-2 ”INTENSIVE”. Den är mycket flexibel att använda i mitt behandlingsrum tillsammans med mina övriga behandlingar, och ger fantastiska resultat på specifika områden.

Alla mina ansiktsbehandlingar avslutas med 15 minuters Beauty Angel Ljus. Nu kan jag skräddarsy alla typer av Beauty Angel-behandlingar efter mina kunders behov och önskemål.

De allra flesta av mina kunder får Beauty Angel Ljus efter en avslutad behandling. Detta gör att jag totalt har ca 25-35 kunder i mina Beauty Angel per dag, och de är därmed en betydande extra inkomstkälla för min verksamhet”.

Winnie Brandt Larsen

Innehavaren, Dermal Care

Ta emot ett gratis informationspaket

Klicka på länken nedan och fyll i fälten så skickar vi dig ett gratis och intet förpliktigande informationspaket.

ba-kasse

KLICKA HÄR