BEAUTY ANGEL ELT2 och ELT3 ”INTENSIVE-2” och ”INTENSIVE-3”

Världsnyhet: Den nya ELT Ljus bjuder på ännu fler fantastiska resultat

Beauty Angel ELT ´INTENSIVE´

Hudföryngring med användning av ljus är mer effektiv om flera spektrum används samtidigt. Beauty Angel ELT ”INTENSIVE” använder därför olika effektiva våglängder från 570 till omkring 850 nm samtidigt.

 

Istället för att bryta ner celler eller vävnad aktiveras och stimuleras dessa.

Varje enskilt spektrums spännvidd reagerar med biomolekyler och celler i flera hudlager så att de biopositiva effekterna kompletterar varandra. Nära infrarött ljus tränger ännu djupare ner i huden än synligt ljus, och aktiverar här vitala återbildnings- och reparationsprocesser.

Användare av Beauty Angel Ljuset vittnar även om en avslappnande och humörförbättrande effekt – de mår helt enkelt bättre efter att ha fått ljus.

Huden fungerar som en prisma: Blått ljus filtreras från översta hudlagret, därefter det gröna – bara det röda och nära infraröda ljuset i våglängderna mellan ca 600 och 800 nm förmår att tränga ända in i dermis. Samtidigt sprider sig dessa våglängder också mest.

Innehavaren Tanja Detlefsen behandlar med Beauty Angel ELT2 INTENSIVE”

”Beauty Angel Ljuset är en helt fantastisk produkt för min klinik. Beauty Angel är den första jag börjat använda i kliniken utan att själv ha testat. Jag hade hört så många positiva omdömen från mina kollegor att jag valde att ta risken. Jag kände att jag saknade det där ”lilla extra”, och det har jag verkligen fått nu.

Inga andra typer av behandlingar har gett så bra resultat på så kort tid. Efter några få behandlingar kan jag se uppenbara förbättringar. Efter behandlingen är 15 minuter Beauty Angel Ljus en perfekt avslutning för mina kunder. Samtidigt avlastas jag, så att jag kan få annat rutinarbete överstökat under tiden. Ljuset kostar mycket lite i drift, men är mycket värdefullt för kunden. Min Beauty Angel har ökat mina inkomster rejält.

Alla mina behandlingar kan avslutas med Beauty Angel-ljus, och mina kunder får ännu mer ut av de fantastiska produkter jag arbetar med, eftersom ljuset hjälper dem att tränga djupare ner i underhuden.”

Tanja Detlefsen

Innehavaren, Tanja D

Ta emot ett gratis informationspaket

Klicka på länken nedan och fyll i fälten så skickar vi dig ett gratis och intet förpliktigande informationspaket.

ba-kasse

KLICKA HÄR