BEAUTY ANGEL CVT42 ´FITNESS´

Beauty Angel Ljus kan kompletteras med patenterad vibrationsträning: Effektiv anti-aging för hela kroppen.

Beauty Angel CVT42 ´FITNESS´

BEAUTY ANGEL CVT 42 är en multitalent för ex. skönhetssalonger och fitnesscenter. Kombinationen av “photo rejuvenation” och den patenterade Vibra Shape har många effekter som ger vackrare hud, ett mer ungdomligt utseende och fitness för hela kroppen. Kroppens egen kollagen- och elastinproduktion stimuleras av 42 effektiva Beauty Angel-lampor.

Rynkor reduceras, huden blir synbart fastare och hudens allmäntillstånd förbättras. Tack vare Vibra Shape levererar BEAUTY ANGEL CVT 42 inte bara innovativ ljusterapi, utan har även en hälsofrämjande träningseffekt. En vibrationsplatta som är integrerad i ståytan möjliggör allt detta.

Den patenterade vibrationsfunktionen simulerar en människas gång; den ger till skillnad från andra träningsapparater en 100 % fysiologisk träningsmetod. Alla muskler från benen och upp till mage och rygg tränas. Samtidigt stimuleras kaloriförbränningen, och en uppstramning av bindväven förebygger effektivt celluliter.

Oavsett ålder uppnår man med de individuella Vibra Shape-programmen snabbt önskat resultat. Dessutom: Kombinationen av träning och kollagenuppbyggnad rekommenderas starkt för att skydda lederna, inklusive för idrottsmän. Tack vare iPod- och MP3-docking kan man bevara motivationen under träningen genom att njuta av musik.

Den effektiva ventilationen garanterar bästa möjliga träningsförhållanden, även under högsommaren.

Innehavaren Mellannie Bello Olsen behandlar med Beauty Angel CVT42 ”FITNESS”

”Jag fick först en Beauty Angel C28 ”RELAX” för hela kroppen, som blev en så pass stor framgång att jag efter 6 månader även köpte en Beauty Angel CVT42 ”FITNESS”.

Mina kunder är mycket förtjusta i dem, och jag använder dem varje dag i mina behandlingar. Beauty Angel-behandlingarna har blivit en viktig del av min verksamhet. Beauty Angel Danmark är ett mycket bra företag att samarbeta med, och jag har haft stor nytta av deras hjälp med marknadsföringen.”

Mellannie Bello Olsen

Innehavaren, Beauty Angel klinik Næstved

Ta emot ett gratis informationspaket

Klicka på länken nedan och fyll i fälten så skickar vi dig ett gratis och intet förpliktigande informationspaket.

ba-kasse

KLICKA HÄR