BEAUTY ANGEL CHP PLUS ´CHAIR´

BEAUTY ANGEL CHP "CHAIR" med hela 6 ljuskällor, som är speciellt effektiv för föryngring och förnyelse av huden. För en strålande och stram ansiktshud samt hals, bröst och händer.

Beauty Angel CHP PLUS ´CHAIR´

Beauty Angel Ljus stimulerar bindväven och ökar kollagen-, elastin- och hyaluronproduktionen. Det är ett naturligt och effektivt sätt att få vacker hud på.

Många faktorer, som ex. vädret, anstränger dagligen din hud. Beauty Angel Ljuset ger dig en mjuk, fuktig och vacker hud året runt. Beauty Angel Ljuset arbetar i alla hudlager, inklusive de djupaste, och precis därför ser ljuset till att nyckelfunktionerna för en frisk och sund hud är på plats. Det är viktigt att en viss typ av hudceller fungerar optimalt – så kallade ”fibroblaster”. De ser till att huden tillförs kollagen, elastin och hyaluron. Cellaktiviteten avtar med åldern, vilket resulterar i mindre fukt, reduktion av elasticitet och i slutändan bildandet av rynkor.

Beauty Angel CHP ”CHAIR” är mer effektiv än andra ljusbehandlingar eftersom flera ljusspektrum används samtidigt. Den använder olika effektiva spännvidder från 570 till ca 850 nm samtidigt, så att den istället för att bryta ner celler eller vävnad aktiverar och stimulerar dessa.

Denna Beauty Angel gör att huden i ansiktet och på bröstet och händerna blir strålande stram.

Innehavaren Rikke Møller behandlar med Beauty Angel CHP ”CHAIR”

”Jag fick först Beauty Angel CVT42 ”FITNESS”-modellen, och efter 2 år fick jag även en Beauty Angel CHP ”CHAIR”, som är för ansikte och överkropp.

Jag är mycket imponerad av mina Beauty Angel och använder dem varje dag, bl.a. efter elektrokosmetik, epilering och fruktsyrepensling. Läkningen efter dessa behandlingar blir mycket bättre när kunden avslutar med Beauty Angel Ljus. Dessutom både ser och känner kunderna att de inte blir alls lika röda efter behandlingarna.

Jag använder också Beauty Angel Ljuset efter djuprengöringar och dermatude. Många av mina kunder berättar också att ljuset får dem att känna sig friskare och på bättre humör. Jag blev själv övertygad om Beauty Angel Ljusets effekt när jag provade det på min egen hud, och såg resultatet.”

Rikke Møller

Innehavaren, Bodyguide

Ta emot ett gratis informationspaket

Klicka på länken nedan och fyll i fälten så skickar vi dig ett gratis och intet förpliktigande informationspaket.

ba-kasse

KLICKA HÄR