Beauty Angel Ljus

ny intressant inspelning

Beauty Angel Ljus ny intressant inspelning

Spännande nyheter från Beauty Angel! Ny studie visar på otroliga resultat med Beauty Angel ELT ”Intensive”, nu även i samband med eksem i hårbotten.

Testpersonen hade under 10 år haft problemet och testat diverse behandlingar. Bilden är tagen innan behandlingen och efter 3 behandlingar.

För närvarande testar vi också personer i samband med håravfall/hårväxt och ljusbehandlingar, och allt tyder på att en kombination av olika ljusspektrum samtidigt kan ha en mycket positiv effekt. Mer information kommer under 2016.

Beauty Angel ELT

Den nya Beauty Angel ELT är särskilt utvecklad för att tillmötesgå skönhetsklinikernas behov. Beauty Angel Ljus-terapi är perfekt att kombinera med andra behandlingar, och är den perfekta avslutningen på en hudvårdsbehandling.

Den nya unika biostimulerande Beauty Angel ELT-ljustekniken uppfyller önskemålet om en mycket skonsam men ytterst effektiv skönhetsbehandling.

Ljus i 3 olika aktiva spektrum (Orange 590 nm, rött 670 nm och NIR – nära infrarött 820 nm) har ännu bättre effekt djupt i huden. Andra etablerade system som LED-ljus arbetar med enskilda ljusspektrum i taget. Omfattande studier utförda av ett hudfysiologiskt institut samt ett forskningsprojekt från University of Ulm bekräftar hur fantastiskt effektiv den nya Beauty Angel ELT-ljustekniken, som arbetar med samtidig användning av de 3 ljusspektrumen, är.

Ta emot ett gratis informationspaket

Klicka på länken nedan och fyll i fälten så skickar vi dig ett gratis och intet förpliktigande informationspaket.

ba-kasse

KLICKA HÄR

En summering av Beauty Angel Ljus och varför den fungerar på ett annat sätt än andra typer av ljusbehandling

Beauty Angel-konceptet är inte bara för ansiktet. Det täcker stora områden och/eller hela kroppen på en gång. Först och främst har Beauty Angel en output i watt, vilket gör att den avger betydligt mer ljus vid specifika våglängder än ex. LED-glödlampor.

Det innebär att du med Beauty Angel ”Relax” (för hela kroppen) vid samma våglängd kan uppnå alla de välkända fördelarna, från föryngring av huden till lindring av acne, hudbristningar, ärr m.m.

Med den nya Beauty Angel ELT ”Intensive” (för större fokusområden) arbetar du med varierande våglängder samtidigt. Detta unika system ökar effekten i en så pass stor utsträckning att du uppnår omedelbara resultat. Perfekt att kombinera med ansiktsbehandling eller maskbehandling.